Τα ίδια;

Δυστυχώς μετά από μεγάλη απουσία από το συγκεκριμένο ιστολόγιο αναγκάζομαι να γράψω μία καταχώρηση για ένα θέμα το οποίο δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την κοινωνία των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο epirusgate.blogspot.com η διοίκηση του νοσοκομείου Χατζηκώστα που ανακοινώθηκε περιλαμβάνει στελέχη που έχουν έναν κοινό άξονα αναφοράς και αυτός είναι ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Χρυσόστομος Βούζας. Το epirusgate.blogspot.com θέτει ένα αξιόλογο ερώτημα το οποίο θα πρέπει κατά την άποψή μου να απαντηθεί: Πως είναι δυνατόν οι φίλοι των παραπάνω ανθρώπων να είναι οι μόνοι άξιοι και ικανοί που έχουν κριθεί να στελεχώσουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο μέσω της διαδικασίας επιλογής του opengov.

Η σύμπτωση είναι πρωτοφανής καθώς η λίστα των φίλων του κ. Οικονόμου και κ. Βούζα περιλαμβάνει συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, δασκάλους, δικηγόρους, χημικούς και άλλα τέτοια επαγγέλματα τα οποία έχουν άμεση συσχέτιση με την διοίκηση ενός νοσοκομείου(;;;). Όσοι είναι στελέχη στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις θα εκπλαγούν με τα όνομα των διορισμένων στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου.

Το ερώτημα που μου δημιουργείται εμένα είναι εάν θα τους αφήσουμε να κυβερνήσουν την χώρα όπως έγινε με την ΝΔ. Εάν δηλαδή θα κρυφτούμε πίσω από μία ψευδεπίγραφη αξιοκρατία ή θα διασφαλίσουμε την αξιοκρατία για το σύνολο της χώρας όχι μόνο για τους κολλητούς. Ο κ. Παπανδρέου στηρίχτηκε από το συγκεκριμένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές διαδικασίες, με αυτό τον τρόπο εξαργυρώνεται αυτή η στήριξη ή είναι ένα λάθος εκ παραδρομής.

Θα περιμένουμε και θα καταγράψουμε όλες τις εξελίξεις.

ΥΓ: Παρεμπιπτόντως στο troktiko αναφέρεται πως ανακλήθηκε το ΦΕΚ διορισμού της διοίκησης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων. Τι γίνεται με τα νοσοκομεία αυτής της πόλης;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: