Δημοτικές εκλογές 2010, δήμος Ιωαννιτών, Φίλιος και λοιποί …

Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην ιστορία της Ελλάδας είναι γεγονός. Νέοι δήμοι, μεγαλύτεροι, με λιγότερους πολιτευτές και έξοδα για την Ελλάδα καθώς και περισσότερη δύναμη στους πολίτες να ορίζουν και να οραματίζονται για τον τόπο τους. Η ενιαία παράταξη καλή ως σκέψη αλλά θέλω να προτείνω συγκεκριμένα πράγματα:

  1. κ. Φίλιο μην εναποθέτεται τις ελπίδες σας σε όλους αυτούς που μια ζωή γυρνούν γύρω-γύρω από κάθε λογής πολιτικά γραφεία και έχουν προσωπικές επιδιώξεις – το ζητούμενο είναι να πάει ο δήμος μπροστά. Το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι μία γρήγορη ήττα στην ενιαία παράταξη.
  2. κ. Φίλιο βγείτε στα χωριά είναι ο μόνος τρόπος να έρθετε σε επαφή με μία κοινωνία που έχει διαφορετικά κριτήρια από την πόλη. Όταν το κάνετε αυτό πηγαίνετε μόνος σας ή να συνοδεύεστε με άτομα από άλλους δήμους (π.χ. στην Παμβώτιδα να πάτε με άτομα από την Πεδινή). Οι προσωποποιημένες κόντρες θα πρέπει να βοηθήσετε με την στάση σας να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.
  3. κ. Φίλιο σιγουρευτείτε πως οι κάθε λογής παρεμβάσεις που γίνονται από τρίτους αντιστοιχούν στα θέλω και τα πιστεύω της τοπικής κοινωνίας. Η αποσάθρωση που υπάρχει στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στα Ιωάννινα ευνοεί την προώθηση ατόμων που εξυπηρετούν συγκεκριμένους πολιτικούς ή πολιτικά γραφεία. Αυτά ενοχλούν την κοινωνία.
  4. κ. Φίλιο προωθήστε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα άτομα. Έχουμε κουραστεί να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους.

Όλοι εδώ μένουμε και ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να κάνουμε κάτι αξιόλογο για τον δήμο πέρα από κομματικές δεσμεύσεις, αυτό το πετύχαμε, τώρα θα πρέπει να διασφαλίσουμε και το πέρα από προσωπικές επιδιώξεις. Καλό αγώνα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: